köttfärslimpa och rullbröd
Hejsan.
ursäkta dålig uppdatering :(
men idag ska jag och margit ska ut till skogen och grillade såna där goda bröd som man rullar runt en pinne och grillar över elden.
det är väldigt lätt att göra dom man blandar bara smör,salt, vatten och mjöl!
Och senare ska vi äta köttfärslimpa.
Vi tänkte göra efter det här receotet, vad tror ni om det?
Köttfärslimpa
Ingredienser
Portioner: 4
2 dl crème fraiche (gärna lätt)
ca 500 g köttfärs
1 paket fransk löksoppa (pulver)
ursäkta dålig uppdatering :(
men idag ska jag och margit ska ut till skogen och grillade såna där goda bröd som man rullar runt en pinne och grillar över elden.
det är väldigt lätt att göra dom man blandar bara smör,salt, vatten och mjöl!
Och senare ska vi äta köttfärslimpa.
Vi tänkte göra efter det här receotet, vad tror ni om det?
Köttfärslimpa
Ingredienser
Portioner: 4
2 dl crème fraiche (gärna lätt)
ca 500 g köttfärs
1 paket fransk löksoppa (pulver)
Tillagningstid: Över 20 min
Svårighetsgrad: Lättlagat
Gör så här
Sätt ugnen på 175 grader. Blanda ingredienserna väl. Forma till en limpa. Lägg på en smord plåt. In i ugnen i ca 40 minuter. Servera med kokt potatis och lingon/salgurka. Sås kan ev göras på skyn som blir.
receptet är såklart från ica.
Uppdaterar senare och skriver om det blev gott.
Kommentarer
Trackback