renskav med mos.
Hejsan bloggen!
Vad gör alla bloggläsare där ute?
Vad tyckte ni om musiken från bad boys blue då?
dom är lite annorlunda det är dom men dom är ändå ruggigt bra!
det måste ni ändå erkänna?
men nu ska vi inte prata mer om det utan nu ska vi prata om mat faktiskt.
jag ska laga renskav med mos idag som middag då min dotter ska äta med oss i familjen.
detta recept är för 4 personer.
Vad gör alla bloggläsare där ute?
Vad tyckte ni om musiken från bad boys blue då?
dom är lite annorlunda det är dom men dom är ändå ruggigt bra!
det måste ni ändå erkänna?
men nu ska vi inte prata mer om det utan nu ska vi prata om mat faktiskt.
jag ska laga renskav med mos idag som middag då min dotter ska äta med oss i familjen.
detta recept är för 4 personer.
Färdigt på: 30 min
Ingredienser
500 500 g renskav
1 1 st gul lök
1.5 1.5 dl kantareller
2 2 msk svartvinbärsgelé
3 3 dl matlagningsgrädde
2 2 dl mjölk
2 2 msk mjöl
smör eller margarin
salt
peppar
Gör så här
1. Skala och hacka löken. Hetta upp en stekpanna och klicka i smör eller margarin. Bryn renskaven. Tillsätt löken och kantarellerna.
2. Pudra med mjöl och häll i grädde och mjölk. Koka i 15-20 minuter. Krydda med salt och peppar och smaka av med gelé
så här kan det kan se ut.
// eran favorit henny
Kommentarer
Trackback